Szőc

"Az igaz ember pedig hitből él"

Kategória:

A Reformáció 500. évfordulója valamint a Szociális Munka Napja alkalmából emlékünnepélyt és megemlékezést rendezett a Mezőörsi Református Egyházközség november 10-én, amelyen intézményegységünk mezőörsi, pápakovácsi, külsővati, szőci és jobaházai részlegeinek munkavállalói is részt vettek.

A Kútvölgy Parkban pihentünk

Kategória:

Nagy lelkesedéssel készültünk a hagyományosan július végén tartandó Szőci falunapra, amelyre Németh Balázs polgármester úr hívott meg bennünket a Kútvölgy Szabadidő Parkba.

Juniális sólymok szárnyán

Kategória:

Ebben az évben nagyszabású szabadtéri program keretében tartottunk juniálist, amelyre meghívtuk társintézményeink lakóit is.

A madarak és fák védelmében

Kategória:

A madarak és fák napja alkalmából szőci lakóinkkal májusban egy játékos házi vetélkedő keretei között emlékeztünk meg.

Történelmi kutatásban vettünk részt

Kategória:

Nagy megtiszteltetésként fogadta intézményünk a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság „Angyal István” Pályázatának záró rendezvényére szóló meghívását, amelyet Budapesten a Vakok Iskolája Nádor-termében tartottak április 26-án.

Nem tud a világon úgy szeretni senki

Kategória:

Anyák napja világszerte ünnepelt nap, melyről otthonunkban is minden évben megemlékezünk.

Diákok látogattak intézményünkbe

Kategória:

A megfelelő munkaerő pótlása sajnos a mi intézményünkben is nagy probléma. Egyre kevesebb az a fiatal, aki idős emberek ápolását, gondozását vállalja.

Irodalmi délelőtt Szőcön

Kategória:

Az irodalomkedvelők számára április 11-e fontos dátum, hiszen ezen a napon ünnepeljük A költészet napját, és emlékezünk József Attilára is.

Jótékonysági batyus bál Szőcön

Kategória:

Ez év utolsó februári hétvégéjén került megrendezésre a szőci Művelődési Házban az első alapítványi jótékonysági batyus bálunk, amelynek megszervezése nem kis feladatot jelentett számunkra.

Táncba vittük a hölgyeket

Kategória:

A Nemzetközi Nőnap alkalmából vidám programmal kedveskedtünk a hölgyeknek és valamennyi lakónknak Szőcön. Otthonunk vállalkozó kedvű férfi ellátottai verssel köszöntötték női lakóinkat.

Oldalak